Építőjáték Szemetes autó Abrick Écoiffier kukással 24 cm hosszú 18 hónapos kortól

Termék leírása

Az Abrick Szemetes autó építőjáték gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A francia Écoiffier gyártó építőjátékát színes elemek alkotják, amelyből a gyerekek narancssárga-zöld szemetes autót rakhatnak össze, amelyhez 2 praktikus kuka is tartozik, amelybe a gyerekek hulladék ábráival ellátott építőkockákat helyezhetnek el. A valósághű játékban nem hiányzik a kukás sem, amely sárga láthatósági mellényt visel.

A pompás építőjáték remekül kiegészíti a szerepjátékokat, fejleszti a gyermek fantáziáját, képzelőerejét és finom motoros készségeit. A színes építőelemek segítségével megismeri a színeket. A csodás Abrick játékkészlet elemeit a legkisebb gyerekek is könnyedén össze- és szétrakják. Az építőjátékban egy kretív készlet rejlik, amely elűzi az unalmat és több gyerkőc játékát teszi lehetővé. Az építőjáték minőségi műanyagból készült, elemeinek élei lekerekítettek és tökéletesen kombinálhatóak a többi Abrick építőjátékkal. Az építőjáték méretei 24*10*14 cm, a kukásautó teljes hossza 24 cm.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Abrick építőjátékokat.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*10*14 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek