Építőjáték tűzoltók repülőgéppel Abrick Fireman Cargo Plane Écoiffier 4 figura és 3 jármű 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték tűzoltók repülőgéppel Abrick Fireman Cargo Plane a francia Écoiffier vállalat Abrick kollekciójából nagyszerű ajándék minden gyermek részére már 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok szívesen élik bele magukat a tűzoltók szerepébe, hisz repülőgép, 3 jármű, figura szett/pilóta, tűzoltó, orvos, páciens/, biztonsági korlát, mű lángok és hordágy is a csomag részét képezi. A repülőgép behúzó horoggal is fel lett szerelve, aminek köszönhetően a hordágyat a sérülttel, valamint a mentőautót is feltudják vinni a fedélzetre. Egyedi építőjáték modern dizájnban minden gyerekszoba éke lesz, nagyon hosszú ideig fogja a csöppségeket szolgálni. 

A modern összerakós játék építőkockái kiváló minőségű műanyagból lettek legyártva élek nélkül, színük tartós és a gyerekek egészségét nem veszélyeztetik, ezért az Écoiffier készlet biztonságos játék a legkisebbek számára is. A építőjáték kompatibilis a francia Écoiffier gyártó összes Abrick építőkockájával, így a kicsi saját fantáziája szerint kombinálhatja a kockákat. Az egyes építőkockák kisgyerekeknek megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és könnyen szét is szedhetők. Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez.

Megtanulják, hogy a rászorulóknak segíteni kell, illetve történetek kitalálásával a gyerekek gyakorolják kommunikációs és kifejező képességeiket. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek33*35*24 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,94 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.