Építőjáték tűzoltók csúszdával Abrick Écoiffier és emeletes garázzsal, 3 autóval és 3 tűzoltóval 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték Abrick Tűzoltók csúszdával a francia Écoiffier gyártótól egy csodaszép játék minden kisgyereknek, de főleg kisfiúknak 18 hónapos kortól, akik csodálják a tűzoltókat. Építőjáték tűzoltó motívummal mindent tartalmaz, amire a kisfiúknak szükségük lehet a játék közben. 3 mosolygós tűzoltókocsi, helikopter, emeletes tűzoltóállomás, vízágyú, 3 tűzoltó figura és még más kiegészítőket is tartalmaz a tökéletes és élvezetes szórakozás érdekében. Abrick építőjáték piros-sárga színkombinációban pompázik, így a játék még valósághűbb lesz a kicsik számára.

A modern összerakós játék építőkockái kiváló minőségű műanyagból lettek legyártva élek nélkül, színük tartós és a gyerekek egészségét nem veszélyeztetik, ezért az Écoiffier készlet biztonságos játék a legkisebbek számára is. Ennek a csodaszép építőjátéknak a mérete 50*30*39 cm. A Tűzoltóállomás Abrick építőjáték kompatibilis a francia Écoiffier gyártó összes Abrick építőkockájával, így a kicsi saját fantáziája szerint kombinálhatja a kockákat. Az egyes építőkockák kisgyerekeknek megfelelő méretűek, könnyen illeszkednek egymásba és könnyen szét is szedhetők.

Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez. Történetek kitalálásával a gyerekek gyakorolják kommunikációs és kifejező képességeiket. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*30*39 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,37 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...