Építőjáték Űrállomás Abrick Écoiffier 3 figurával és 2 járművel 18 hó-tól

Termék leírása

Építőjáték Űrállomás a francia Écoiffier vállalat Abrick kollekciójából örömet szerez minden gyerkőcnek 18 hónapos kortól. Űrállomás motívummal díszített építőjáték figurákat és gazdag kiegészítő készletet kínál a kicsiknek. Egy űrhajó modellel, egy kutatóautóval és 3 űrhajós figurával játszanak majd kedvükre. Rakétakilövő állvány, tudományos műszerek, zászló, parabolaantenna és sziklák is a játszadozás élményét fokozzák. Az eredeti színekben pompázó Abrick gyermekkészlet valósághű élményeket nyújt a gyerekeknek az űrkutatók szerepébe bújva. 

AZ időtlen építőjáték elemei elsőosztályú műanyagból készültek lekerekített élekkel, a színek nem kopnak le, ezért is a játék megfelelő választás legkisebbek számára is. Űrállomás építőjáték kompatibilis az Abrick építőjátékokkal a francia Écoiffiertől, így gyerkőce az egyes elemeket kedvére kombinálhatja. Az építőjáték elemei kisgyermekek számára megfelelő méretűek, könnyen összeilleszthetőek.

Abrick összerakós játékok elszórakoztatják a kicsit hosszú órákon át, akár egyedül, akár barátaival együtt játszik. Egyidejűleg a kockák kreatív módon fejlesztik a fantáziát, logikus gondolkodást, valamint hozzájárulnak a finom motorika fejlődéséhez. A hosszú múltú francia Écoiffier társaság játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és termékei minőségére. Gyártás során az Écoiffier újrahasznosított anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, így nemcsak a szórakozást garantálja, hanem gyerkőcei biztonságát is játszás közben. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,98 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.