Építőjáték versenypálya győztessel Abrick Écoiffier 4 kisautóval és 1 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Az Abrick versenypálya győztessel egy pompás építőjáték a gyors kocsik és Forma-1 futamok imádói számára. A játék 18 hónapos kortól ajánlott. Valósághű kivitelezése nem egy kis verdás szívét megdobogtatja. Modern külcsíne egy igazi versenypálya hangulatát idézi fel. A versenypálya ellenőrző ponttal rendelkezik, amelyen minden autónak kötelezően át kell menni a pályára hajtás előtt. Természetesen nem hiányzik a verseny dobogó sem. A csomag tartozékát képezik a különböző autó márkák és a startoló pozíció jelzőberendezéssel. A játék órákra leköti a gyerekek figyelmét. A 3 db számmal ellátott és részletgazdag versenyautó mellett a pályához egy narancssárga Safety car is tartozik, amely vontató kötéllel van ellátva és kollízió esetén azonnal segítségére indul a sérült autónak, hogy elvontassa a pályáról.

A pompás Abrick építőjáték a versenyautók világát kedvelő gyerekek számára készült. A készlet minőségi műanyag elemeinek élei lekerekítettek és más Abrick építőjátékokkal is kombinálhatók. A játék elemeit a legkisebb gyerekek is könnyedén össze- és szétrakják, miközben fejlesztik finom motorikájukat és kézügyességüket. Az építőjáték méretei 72*46*23 cm. A játék megmozgatja a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét, logikai gondolkodásra és összpontosításra késztet valamint fejleszti a memóriát. Az Abrick építőjátékok óvodai használatra is alkalmasak. és finom motoros készségeit.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre és az egyedi dizájnra, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Abrick építőjátékokat.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek72*46*23 cm
Termék magassága23 cm
Teljes hosszúság72 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,45 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.