Építőjáték versenypálya győztessel Abrick Écoiffier 4 kisautóval és 1 figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Az Abrick versenypálya győztessel egy pompás építőjáték a gyors kocsik és Forma-1 futamok imádói számára. A játék 18 hónapos kortól ajánlott. Valósághű kivitelezése nem egy kis verdás szívét megdobogtatja. Modern külcsíne egy igazi versenypálya hangulatát idézi fel. A versenypálya ellenőrző ponttal rendelkezik, amelyen minden autónak kötelezően át kell menni a pályára hajtás előtt. Természetesen nem hiányzik a verseny dobogó sem. A csomag tartozékát képezik a különböző autó márkák és a startoló pozíció jelzőberendezéssel. A játék órákra leköti a gyerekek figyelmét. A 3 db számmal ellátott és részletgazdag versenyautó mellett a pályához egy narancssárga Safety car is tartozik, amely vontató kötéllel van ellátva és kollízió esetén azonnal segítségére indul a sérült autónak, hogy elvontassa a pályáról.

A pompás Abrick építőjáték a versenyautók világát kedvelő gyerekek számára készült. A készlet minőségi műanyag elemeinek élei lekerekítettek és más Abrick építőjátékokkal is kombinálhatók. A játék elemeit a legkisebb gyerekek is könnyedén össze- és szétrakják, miközben fejlesztik finom motorikájukat és kézügyességüket. Az építőjáték méretei 72*46*23 cm. A játék megmozgatja a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét, logikai gondolkodásra és összpontosításra késztet valamint fejleszti a memóriát. Az Abrick építőjátékok óvodai használatra is alkalmasak. és finom motoros készségeit.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre és az egyedi dizájnra, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Abrick építőjátékokat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek72*46*23 cm
Termék magassága23 cm
Teljes hosszúság72 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,45 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.