Építőjáték Vonat számokkal Abrick Écoiffier mozdonyvezetővel 45 cm hosszú 18 hónapos kortól

Termék leírása

Az Abrick Vonat számokkal építőjáték gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A francia Écoiffier gyártó építőjátékát színes elemek alkotják, amelyből a gyerekek egy vonatot állíthatnak fel, melynek három vagonját számokkal jelölt építőkockák alkotják. Az 1-től 9-ig jelölt építőkockák segítségével a gyerekek játszva elsajátítják a számokat, miközben jól szórakoznak. Az építőjátékhoz egy egyenruhás mozdonyvezető is tartozik.

A pompás építőjáték remekül kiegészíti a szerepjátékokat, fejleszti a gyermek fantáziáját, képzelőerejét és finom motoros készségeit. A színes építőelemek segítségével megismeri a színeket. A sodás Abrick játékkészlet elemeit a legkisebb gyerekek is könnyedén össze- és szétrakják. Az építőjátékban egy kretív készlet rejlik, amely elűzi az unalmat és több gyerkőc játékát teszi lehetővé. Az építőjáték minőségi műanyagból készült, elemeinek élei lekerekítettek és tökéletesen kombinálhatóak a többi Abrick építőjátékkal. Az építőjáték méretei 45*7*12 cm, a vonat teljes hossza 45 cm.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Abrick építőjátékokat.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek45*7*12 cm
Teljes hosszúság45 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.