Építőjáték Abrick Écoiffier dobozban 57 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Abrick Maxi kockákkal érkezik az ismert francia Écoiffier gyártó. Egyes részei a gyerek építőjátéknak kiváló műanyagból vannak öntve és gyönyörű színekben pompáznak. Némelyik kockák IML nyomtatással is el vannak látva, amely egy speciális technológia, aminek köszönhetően a nyomtatás nem kopik le és a kockák új kinézete is megmarad.  A játékkockák egy praktikus dobozban kaptak helyet, tehát helytakarékosak és könnyen elrakhatók. A doboz tetejére illenek az építőkockák, így alapul szolgálhat a leendő épületekhez.

Összesen 57 db különböző alakú és méretű építőkocka található a csomagolásban. Az Abrick Maxi gyerek építőjáték kompatibilis az összes más Abrick Maxi sorozatú építőkockákkal, így több szettből egy hatalmas készlet rakható össze. Méretei sú 39*25,5*13 cm. Ilyen típusú műanyag építőjátékok ideális játékok kisgyereknek 18 hónapos kortól. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, tanulják felismerni a színeket, kreatív módon érvényesítik  fantáziájukat és fejlesztik térbeli képzelőerejüket.

A kockákból felépíthetők gyönyörű tornyok, házak, autók, robotok, egyszerűen bármi, amire a fantáziából vagy a kockákból telik. Ezen felül építőkockákkal játszani csudajó szórakozás, amely gyerkőceit biztosan hosszú órákra lefoglalja. A francia Écoiffier cég egy hosszú múltra visszatekintő társaság, amely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat.  

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*25,5*13 cm
A csomagolás méretei50*40*40 cm
Tömeg0,76 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.