Építőjáték Abrick – garázs szerelőknek Écoiffier 51 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – autószerviz minden kisfiú számára ajánlott! A szett autómosót, benzinkutat biztonsági kamerával, működő horgot nehéz tárgyak emeléséhez, egy civil kisautót, egy vontatóautót, két figurát, kutyust, konténert és sok más dolgot tartalmaz. Mind az 51 színes építőeleme ennek a gyerek építőjátéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül és kombinálható más Écoiffier Abrick építőkockákkal.

Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, színük tartós és egészségre ártalmatlan. Különösen alkalmasak a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére valamint színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén alkalmasak óvodásoknak.

Egyes részei megfelelő nagyságúak, könnyen összeilleszthetők és szét is szedhetők. Az építőjáték méretei 34*29*24 cm. A hosszú múltra visszatekintő francia Écoiffier cég játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára.  Köztudottan nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amiket ez a sikeres cég előállít.  

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek34*29*24 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...