Építőjáték Abrick - mentőhajó Écoiffier 37 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – mentőhajó minden kis életmentő számára ajánlott! A szett egy minden funkcióval felszerelt és bevetésre készen álló nagy mentőhajót, mentőhelikoptert, három életmentő figurát és sok más dolgot tartalmaz. Mind a 37 színes építőeleme ennek a gyerek építőjátéknak kiváló minőségű műanyagból készült élek nélkül és kombinálható más Écoiffier Abrick építőkockákkal.

Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, színük tartós és egészségre ártalmatlan. Különösen alkalmasak a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére valamint színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén alkalmasak óvodásoknak.

Egyes részei megfelelő nagyságúak, könnyen összeilleszthetők és szét is szedhetők. Az építőjáték méretei 74,5*19*26,5 cm. A hosszú múltra visszatekintő francia Écoiffier cég játékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára.  Köztudottan nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amiket ez a sikeres cég előállít.  

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek74,5*19*26,5 cm
A csomagolás méretei59*40*52 cm
Tömeg1,12 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek