Építőjáték farm traktorral Abrick Écoiffier 7 állatkával és 3 gazdával 18 hó-tól

Termék leírása

Épitőjáték farm traktorral Abrick a franca Écoiffier vállalat műhelyéből nagyszerű gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól. Épitőjáték minden gyerkőc figyelmét leköti, hisz csodás kiegészitőket rejt, mégpedig 8 állatka figurát, 3 farmer figurát, a gazdák előszeretettel veszik igénybe a traktort a szénabálák áthelyezésére, utánfutós autóval könnyen szállitják majd az állatokat, a teherautóval pedig a már kész tejpalackokat tudják elszállitani a megrendelőhez. Hogy a gyerkőcök még jobban belecsöppenjenek a gazda szerepébe egy emeletes farm várja őket nyitható ajtókkal, magas kéménnyel és egy emelőszerkezettel a szénabálák felhúzására.

Egyedi farm játék évekre leköti és többrétűen is fejleszti a kicsiket. Csodálatos figurák tarka szinekben fejlesztik a gyerekek kreativitását és fantáziáját. Nap, mint nap új játéklehetőségek tárulnak a gyerekek elé, a gazdák számára érdekes elfoglaltságokat találnak ki, igy közelebb kerülvén a felnőttek világához. Mivel a farm minden oldalról megközelithető, igy akár testvérek, barátok együtt is játszadozhatnak. Játszadozás közben fejlődik a finom motorika, logikus gondolkodásmód és kommunikációs készségek, megtanulják magukat megfelelően kifejezni és önbizalmuk is megnő. Méretei a farm épitőjátéknak 30*17*30 cm. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*17*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,15 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.