Ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal házikóhoz Watter Butt Plus Smoby és tartály működő csappal és kannával UV szűrő

Termék leírása

Lepje meg Ön is csemetéjét igazán kivételes tartozékkal, mely nem más, mint az ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal  Watter Butt Plus, melyről természetesen nem hiányozhat a működő vízcsap és alóla a praktikus locsolókanna. Ez a nagyszerű tartozék egyszerűen a házikóhoz erősíthető, és máris kezdődhet a móka, valódi esővízzel öntözhetik csemetéik saját növényeiket. Az ereszcsatorna esővízgyűjtővel valósághű szürke színben pompázik, így az összkép szinte magáért beszél. A zöld locsolókanna praktikus fogantyúval a gyermek kezecskékhez lett kialakítva, tehát a kis kertészek a fehér vízcsapon keresztül egyszerű mozdulattal tudják a kannát megtölteni az összegyűjtött esővízzel.

Ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, éppúgy, mint az összes Smoby házikó. A tartozékra jellemző a stabilitás, a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. A teljes kiegészítő házikóhoz az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartja csodálatos, élénk színkivitelezését, a színek nem fakulnak ki. Az ereszcsatorna esővízgyűjtő tartály méretei 21*10*99 cm. Ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal egyszerűen és könnyen a házikóhoz erősíthető.

Esővízgyűjtő kiegészítő házikóhoz a Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia külcsínben és funkcionalitásban tetszeleg, mely fejlesztően hat a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, felelősségre tesznek szert. Ez a kiegészítő feléleszti fiúkban és lányokban egyaránt a természet iránti szeretetet, megtanulják az esővíz fontosságát és, hogy milyen hasznos is természetes vízzel locsolni a virágokat, növényeket. Házikóhoz megvásárolható minden egyes tartozék vagy kiegészítő újabb és újabb lehetőséget kínál a gyerekek számára az önfeledt szórakozásra.

Ereszcsatorna tartozékokkal a következő házikóhoz választható: 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek21*10*99 cm
Termék magassága99 cm
A csomagolás méretei26*10*58 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,82 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.