Espresso kávéfőző 100% Chef Écoiffier 16 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier espresso kávéfőző 100% Chef gyönyörű és valósághű mása igazi kávéfőzőnek. Gyermek kávéfőző ideális minden gyerkőc részére, akik saját kávézót szeretnének nyitni és szívesen vendégelik meg barátaikat. Gyermek espresso kávéfőző nagyon minőségi és tartós műanyagból készült, mely kellemes és bársonyos a tapintásra. Francia Écoiffier vállalat egy elismert cég, mely minőségi és biztonságos gyerekjátékok gyártásával foglalkozik csemetéink örömére. Gyermek kávéfőzőhöz tartozik 16 hasznos kiegészítő, melyek kellemes kávézáshoz nem hiányozhatnak.

Kávéfőző ideális és modern kiegészítő minden játékkonyhába. Termék megfelel a szigorú európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Espresso kávéfőző 100% Chef piros-fekete színkombinációban tündököl, mely modern és elegáns benyomást kelt. Kávéfőző gyerekeknek tartalmaz a hátsó részén tárolót vízre, mely kivehető. Felső része a kávéfőzőnek felnyitható fedéllel lett kialakítva, ahova a kávé kapszula imitációkat tudja majd csemetéje belehelyezni.

Kiegészítők közé tartozik 4 gyönyörű bögre, 2 piros és 2 zöld színben, miközben a bögrék pöttyökkel is tarkítva vannak, ami vidám benyomást kelt. A gyermek espresso kávéfőzőhöz tartozik még zöld cukortartó, 4 kiskanál, 4 kávé kapszula és zöld tálca, melyen gyermeke egyszerűen tudja a kávét szervírozni vendégei számára. Kávéfőző gyerekeknek nem elemre működik, csak imitálja az eredetit. Gyermek szett kiegészítőkkel megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. Méretei a gyermek kávéfőzőnek 45*23*14 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek45*23*14cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,52 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.