Termék leírása

Megérkezett a bébiételek készítésének forradalmi eszköze, a Babycook Smart®! A Beaba gyártótól származó intelligens ételpároló és turmixgép jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok mindennapjait. A forradalmi Beaba Babycook Smart® Grey Green ételpároló és turmixgép felülmúlja a hagyományos ételpárolókat. Ez a konyhai szakértő tökéletesen ismeri a legkisebbek igényeit, és a Beaba & Me mobilalkalmazásnak köszönhetően személyre szabott menüt készíthet gyermeke számára. A Babycook Smart® ételpárolóban és turmixgépben a francia minőség társult a vonzó dizájnnal, hogy egy stílusos, 4in1 konyhai robotgépet hozzon létre.

A Beaba Babycook Smart® ételpároló és turmixgép tetszetős külcsínét a modern fekete-fehér színkombinációnak is köszönheti. A Beaba Babycook Smart® ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű és a vele megspórolt időt családjával töltheti. E konyhai berendezésben az étel pára felett készült, így nem csak a színét, de vitamin- és tápanyagtartalmát is megőrzi.

Forradalom a bébiételek készítésében

A bébiételek készítése a mai naptól kezdve sokkal egyszerűbb lesz. A rengeteg edényt most ez az egyedülálló konyhai kisgép helyettesíti. A Beaba Babycook Smart® érintőképernyővel rendelkezik, mely a szülőt egy alkalmazás segítségével végig vezeti a teljes főzési folyamaton keresztül a recepttől kezdve a finom végeredményig. A wifi kapcsolattal rendelkező Beaba ételpároló és turmixgép kiegyensúlyozott étrendet biztosít a gyermek számára a Beaba & Me alkalmazás segítségével, figyelembe véve a gyermek életkorát, tápanyag igényét, orvos által előírt diétákat, sőt allergiákat is. Az ételpárolóba telepített mesterséges intelligencia biztosítsa az egyes ételek optimalizált elkészítését, ezt a beépített mérleg is elősegíti. Ezenkívül a Babycook Smart® ételpároló és turmixgép a főzési időt és a mixelés sebességét a felhasznált alapanyagokhoz igazítja, és gondoskodik arról, hogy az összetevők ne veszítsék el vitamin- és ásványianyag tartalmát a főzés során.

A Beaba Babycook Smart® segítségével sok időt spórol a bébiételek készítésénél. Ez az ikonikus 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. Az egész eljárás nem igényel több időt mit a hagyományos tűzhelyen történő főzés. A párolóedénybe helyezze el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltse fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsa el a néhány percig tartó párolási folyamatot, majd öntse ki a vízfelesleget és egy másik gomb segítségével indítsa el a turmixolást. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba ételpároló csomagolásában egy 1250 ml térfogatú üvegtálat, egy 1000 ml térfogatú, kosárral ellátott rozsdamentes acéltál gőzöléshez, valamint rozsdamentes acélból készült turmixoló gyémánt pengéket találunk. A Beaba Babycook Smart® ételpároló és turmixgép ráadásul annyira intelligens, hogy automatikus tisztító funkcióval rendelkezik.

Az elismert francia Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekgondozási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A francia Beaba gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • Babycook Smart® ételpároló és turmixgép
  • Wi-Fi kapcsolat
  • Beaba & Me alkalmazással kompatibilis
  • bébiételek készítése gyerekeknek 4 hónapos kortól
  • beépített mérleg
  • 1250 ml térfogatú üvegtál
  • 1000 ml térfogatú rozsdamentes acéltál
  • főz, melegít, turmixol és felolvaszt
  • alacsony víz- és energiafogyasztás
  • minőségi rozsdamentes acél és üveg
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 hónapos
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek28,5*22,5*23,5 cm
A csomagolás méretei35,5*29,5*31 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Tömeg L1250 ml
Színfekete-fehér
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.