Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus Dark Grey dupla

Termék leírása

Dupla ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus elegáns sötétszürke színben kiváló segítség a többgyermekes háztartásokba. A forradalmi konyhagép rengeteg időt spórol mivel gyorsan és egyszerűen készíti el a finom bébiételeket akár fő ételről, akár köretről van szó. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpárolóban és turmixgépben egyszerre két fogás illetve nagyobb adag bébiétel készíthető el, ezért ideális az ikerbabás vagy több gyermekes családokba. A Beaba dupla ételpároló és turmixgépben nagyobb gyermekek számára is ételt készíthet. Amíg az egyik edényben a köret, addig a másikban a hús vagy a zöldség készül. A robotgépben az étel pára felett készült, így nem csak a színét, de vitamin- és tápanyagtartalmát is megőrzi.

Egyszerű elkészítés

Ez az ikonikus 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A Beaba Babycook® Duo Plus sötétszürke ételpároló jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok mindennapjait. A két edénynek köszönhetően az ételpároló teljes űrtartalma 2200 ml. A minőségi edények mellett a Beaba csomagolásában, minőségi ciklon pengéket, egyszerű „easy clip“ zárórendszert, egy turmixgép vezérlőgombot, funkcióválasztó gombot, kis fakanalat és szűrő fedelet találunk. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák, idősebb testvérek, nagyszülők és bébiszitterek is játszva elsajátítják.

Az elismert francia Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekgondozási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A francia Beaba gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • egyszerű és gyors használat
  • két edény együttesen 2200 ml űrtartalommal
  • gyerekeknek 0 hónapos kortól
  • nagyobb adagok készítésének lehetősége
  • ételkészítés pára felett és gyors turmixolás
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek38*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei42*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,75 kg
Tömeg L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.