Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Solo Dark Grey 0 hónapos kortól

Termék leírása

A stílusos kivitelezésű Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép szürke színben jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet. A Beaba márkát jellemző elsőosztályú francia minőség és minimalista dizájn tökéletesen kiegészíti a modern konyhákat. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék rengeteg időt spórol, használata nagyon egyszerű. A Beaba Babycook® Solo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készül, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. Minőségi ciklon pengéi tökéletesen összeturmixolják a gyümölcs és zöldség darabokat, hogy azok állaga megfeleljen a gyermek életkorának és fogazatának.

Egyszerű elkészítés

A Beaba Babycook® Solo sok időt spórol meg a bébiétel készítésénél. Ez a 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. Az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A párolóedénybe helyezze el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltse fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsa el a néhány percig tartó párolási és turmixolási folyamatot. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba ételpároló csomagolásában egy 1100 ml űrtartalmú edényt, turmixoló pengéket, egyszerű „easy clip“ zárórendszert, egy turmixgép vezérlőgombot, funkcióválasztó gombot, kis fakanalat és filter fedelet találunk. A Beaba Babycook® Solo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A Beaba márkáról

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekápolási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • 0 hónapos kortól
  • 1100 ml űrtartlamú edény
  • egyszerű és gyors ételkészítés
  • kíméletes készítési mód pára felett és gyors turmixolás
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Tömeg L1100 ml
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.