Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Plus Rose Gold dupla rózsaszín

Termék leírása

A Beaba Babycook® Plus dupla ételpároló és turmixgép rose gold színben jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok életét. A konyhai kisgéppel a szülő gyorsan és egyszerűen finom bébiételt készíthet. A Beaba Babycook® Plus ételpárolóban és turmixgépben egyszerre két különböző ételt illetve nagy mennyiségű kását készíthet. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű és a vele megspórolt időt családjával töltheti. A Beaba Babycook® Plus ételpárolót és turmixgépet elsősorban az ikres vagy többgyermekes családok veszik hasznát. Amíg a berendezés egyik részében tésztát vagy pürét készít addig a másik részben zöldséget párolhat. A Beaba Babycook® Plus ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készült, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez.

Egyszerű elkészítés

A Beaba Babycook® Plus dupla ételpároló és turmixgép sok időt spórol meg a bébiétel készítésénél. Ez a 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. Két ételpároló edényének köszönhetően a Beaba ételpároló teljes űrtartalma 2200 ml, ami nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé. A Beaba ételpároló csomagolásában két 1100 ml űrtartalmú edényt, turmixoló pengéket, egyszerű „easy clip“ zárórendszert, egy turmixgép vezérlőgombot, funkcióválasztó gombot, kis fakanalat és filter fedelet találunk. A Beaba Babycook® Plus ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai kisgépekkel és babagondozási eszközökkel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. A Beaba márka tervezői nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, ezért a Beaba termékek garantáltan megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A márkát képviselő babagondozási termékek kezelése egyúttal nagyon intuitív és egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • egyszerű és gyors ételkészítés
  • két pároló edény 2200 ml teljes űrtartalommal
  • nagyobb mennyiségű bébiétel készítése egy időben
  • kíméletes készítési mód pára felett és gyors turmixolás
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek38*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei42*19*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Tömeg L1100 ml + 1100 ml
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.