Ételpároló és turmixgép Babycook Neo Fench Touch Beaba limitált kiadás kék-piros 0 hó-tól

Termék leírása

Ismerje meg az új generációs Beaba Babycook® Neo ételpárolókat! A forradalmi Beaba Babycook® Neo French Touch ételpároló és turmixgép felülmúlja a hagyományos ételpárolókat. Az új generációs konyhagép 50%-kal csökkenti a víz- és energiafogyasztást valamint 48%-kal kevesebb széndioxidot termel. A Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgépben a francia minőség társult a vonzó dizájnnal, hogy egy stílusos, 4in1 konyhai robotgépet hozzon létre.

A limitált kiadást megtestesítő Beaba Babycook® Neo French Touch ételpároló és turmixgép tetszetős külcsínét a kék és piros színek kombinációjának is köszönheti. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű és a vele megspórolt időt családjával töltheti. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készült, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. A tökéletes ételkészítéshez a rozsdamentes acélból készült minőségi pengéi valamint a minőségi üvegből készült edény is hozzájárul.

Egyszerű elkészítés

A limitált kiadású Beaba Babycook® Neo segítségével sok időt spórol a bébiételek készítésénél. Ez az ikonikus 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. Az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A párolóedénybe helyezze el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltse fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsa el a néhány percig tartó párolási folyamatot, majd öntse ki a vízfelesleget és egy másik gomb segítségével indítsa el a turmixolást. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba ételpároló csomagolásában egy 1250 ml űrtartalmú edényt, rozsdametes acélból készült turmixoló pengéket és minőségi üvegből készült tálat találunk. A Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A Beaba márkáról

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekgondozási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • új generációs ételpároló és turmixgép
  • French Touch limitált kiadás
  • Ideális a bébiételek készítéséhez
  • 1250 ml űrtartalmú edénnyel
  • főz, melegít, turmixol és felolvaszt
  • alacsony víz- és energiafogyasztás
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek27*22*22 cm
A csomagolás méretei29*24*24 cm
ElektromosIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Térfogat1250 ml
Színpiros
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek