Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Express Sage Green zöld

Termék leírása

Bemutatjuk a Babycook® Express ételpárolót – a leggyorsabb bébiétel készítő gépet, amely egyesíti az innovációt, egyszerűséget és gyorsaságot. A Beaba Babycook® Express Sage Green ételpároló és turmixgép nem holmi egyszerű konyhai kisgép. Ez a termék az ételpárolók új generációjának megtestesítője, melynek segítségével különböző laktató és egészséges bébiételeket készíthet gyermekének már 20 percen belül. A Babycook® Express ételpárolóban és turmixgépben az elsőosztályú francia minőség párosult a vonzó dizájnnal hogy egy stílusos, 4in1 konyhai robotgépet hozzon létre.

A Beaba Babycook® Express ételpároló és turmixgép tetszetős külcsínét a zöld színnek is köszönheti. Természetesen ez nem minden. A Beaba Babycook® Express ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű és a vele megspórolt időt családjával töltheti. A Beaba Babycook® Express ételpárolóban az étel pára felett készült, így nem csak a színét, de vitamin- és tápanyagtartalmát is megőrzi. A tökéletes ételkészítéshez a rozsdamentes acélból készült minőségi pengéi, a minőségi üvegből készült edény valamint a 2 főzési mód is hozzájárul.

Még gyorsabb elkészítés

A Beaba Babycook® Express sok időt spórol meg a bébiétel készítésénél. Ez a 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell, felolvasztja, sőt meg is melegíti. A Babycook® Express ételpároló és turmixgép abban különbözik a Beaba gyártó többi ételpárolójától, hogy két főzési módot kínál a szülőnek. Az Expressz üzemmóddal 15 perc alatt teljes értékű ételt főzhet, ezt a beépített szabadalmaztatott keverőlapát garantálja, amely főzés közben közvetlenül az edényben keveri össze az ételt. Az Eco főzési mód körülbelül 20 percet igényel az étel készítés szempontjából és egyúttal energiatakarékos, mivel a lapát ebben az üzemmódban nem forog. Ez az ökológiai üzemmód nagyobb ételdarabok darabok és gabonafélék elkészítését teszi lehetővé, emellett 30%-kal csökkenti a víz- és energiafogyasztást valamint 23%-kal kevesebb széndioxidot termel a Babycook® Solo ételpárolóval szemben.

Ez a forradalmi robotgépnek köszönhetően az ételkészítés nem igényel többet 20 percnél. A párolóedénybe helyezze el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltse fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsa el a néhány percig tartó párolási folyamatot, majd öntse ki a vízfelesleget és egy másik gomb segítségével indítsa el a turmixolást. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba ételpároló csomagolásában egy 1250 ml űrtartalmú edényt, valamint egy 1000 ml űrtartalmú kosár (Eco üzemód) és 980 ml űrtartalmú kosár (Express üzemmód). Az ételpároló duplán ívelt pengével rendelkezik, melynek segítségével a szülő a gyermek életkorához igazíthatja az ételek állagát, valamint egy szabadalmaztatott ételpároló rendszerrel és keverőlapáttal az egyenletes és gyors főzés érdekében. A Beaba Babycook® Express ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A francia Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekápolási termékei innovatívok és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • új generációs ételpároló és turmixgép
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • 2 kosár 1000 ml és 980 ml űrtartalommal
  • Express és Eco főzési mód
  • főz, melegít, turmixol és felolvaszt
  • alacsony víz- és energiafogyasztás és széndioxid termelés
  • minőségi rozsdamentes acél és üveg
  • vonzó és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek27*19*24 cm
A csomagolás méretei31*22*26 cm
Tömeg2,3 kg
Tömeg L1250 ml
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.