Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus White Silver dupla 0 hó-tól

Termék leírása

Dupla ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus ezüstfehér színben kiváló segítség a többgyermekes háztartásokba. A forradalmi konyhagép rengeteg időt spórol mivel gyorsan és egyszerűen készíti el a finom bébiételeket akár fő ételről, akár köretről van szó. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpárolóban és turmixgépben egyszerre két fogás illetve nagyobb adag bébiéte készíthető el, ezért ideális az ikerbabás vagy több gyermekes családokba. A Beaba dupla ételpároló és turmixgépben nagyobb gyermekek számára is ételt készíthet. Amíg az egyik edényben a köret, addig a másikban a hús vagy a zöldség készül. A robotgépben az étel pára felett készült, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez.

Egyszerű elkészítés

Ez az ikonikus 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. A Beaba Babycook® Duo Plus ezüst-fehér ételpároló jelentősen megkönnyíti a kisgyermekes családok mindennapjait. A két edénynek köszönhetően az ételpároló teljes űrtartalma 2200 ml. A minőségi edények mellett a Beaba csomagolásában, minőségi ciklon pengéket, egyszerű „easy clip“ zárórendszert, egy turmixgép vezérlőgombot, funkcióválasztó gombot, kis fakanalat és filter fedelet találunk. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A Beaba márkáról

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekgondozási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • egyszerű és gyors használat
  • két edény együttesen 2200 ml űrtartalommal
  • gyerekeknek 0 hónapos kortól
  • nagyobb adagok készítésének lehetősége
  • kíméletes készítési mód pára felett és gyors turmixolás
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek38*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei42*19*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Tömeg L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.