Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook Neo Grey White szürkés-ezüst

Termék leírása

A Beaba Babycook® Neo Grey White ételpároló és turmixgép nem holmi egyszerű konyhai kisgép. Ez a termék az ételpárolók új generációjának megtestesítője, amelyeket a rozsdamentes acélból készült edények jellemzik, melyek segítségével különböző laktató és egészséges bébiételeket készíthetőek. A Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgépben az elsőosztályú francia minőség párosult a vonzó dizájnnal hogy egy stílusos, 4in1 konyhai robotgépet hozzon létre. A Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép tetszetős külcsínét a szürke és ezüst színek kombinációja is alátámasztja. Természetesen ez nem minden. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban készített bébiételeket a szülő már a születés utáni első hónapokban kínálhatja a babának. A készülék használata nagyon gyors és egyszerű és a vele megspórolt időt családjával töltheti. A Beaba Babycook® Neo ételpárolóban és turmixgépben az étel pára felett készült, így megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát, ezzel hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez. A tökéletes ételkészítéshez a rozsdamentes acélból készült minőségi pengéi valamint a minőségi üvegből készült edény is hozzájárul.

Egyszerű elkészítés

A Beaba Babycook® Neo sok időt spórol meg a bébiétel készítésénél. Ez a 4in1 házi robotgép nem csak megfőzi az ételt, de össze is turmixolja, ha kell felolvasztja, sőt meg is melegíti. Az egész eljárás nem igényel többet 15 percnél. A párolóedénybe helyezze el a kívánt gyümölcsöt vagy zöldséget és töltse fel a készüléket vízzel. Egy gombnyomással indítsa el a néhány percig tartó párolási folyamatot, majd öntse ki a vízfelelsleget és egy másik gomb segítségével indítsa el a turmixolást. Az edény űrtartalma nagyobb mennyiségű bébiétel készítését teszi lehetővé, amely hűtőben vagy fagyasztóban tárolható. A Beaba ételpároló csomagolásában egy 1250 ml űrtartalmú edényt, rozsdametes acélból készült turmixoló pengéket, minőségi üvegedény és egy kiskés. A Beaba Babycook® Neo ételpároló és turmixgép tisztítása nagyon egyszerű és gyors. Kezelését az édesapák és a nagyszülők is játszva elsajátítják.

A Beaba márkáról

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekápolási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • új generációs ételpároló és turmixgép
  • egyszerű és gyors ételkészítés
  • főz, melegít, turmixol és felolvaszt
  • ideális a bébiételek készítéséhez
  • minőségi rozsdamentes acél és üveg
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek27*22*22 cm
A csomagolás méretei29*24*24 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Tömeg L1250 ml
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.