Etetőszék Baby Nurse Arany sorozat Smoby 42 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Baby Nurse Gold Edition etetőszék egy fantasztikus termék, mely a babázásnak teljesen új dimenziót ad.  A játék használata már 18 hónapos kortól ajánlott minden kislánynak, aki előszeretettel gondoskodik a játékbabáiról.  A játékbaba etetőszék magassága 65 cm és 32-42 cm méretű játékbabáknak alkalmas. Az etetőszék sӧtét rózsaszínben tündӧkӧl, melyet a világos rózsaszín, szürke és arany szín egészítenek ki együtt a Baby Nurse felirattal. Az etetőszékhez kiegészítők is tartoznak, mégpedig egy műanyag tálcán rӧgzíttet csӧrgő, szív alakú kistányér és az etetéshez szükséges kiskanál.

Az etetőszék magas háttámlája gátolja a játékbaba székből való kiesését. Az ülés alatt egy rakodótér található, mely ideális a kis edények vagy játékbaba ruhácskak tárolásához. A termékben egy egyedi és csodálatos játék rejlik, mely garantáltan hosszan tartó szórakozást biztosít kis hercegnőjének. A babázás ideális módja a gyerek fantázia fejlesztésének. A kicsik gyakran színlelik, hogy a játékbabájuk egy igazi kisgyermek. Etetik, fürdetik, állomba ringatják. A játékbabájukon sajátítják el az ӧltӧztetés, vetkőztetés fortéjait, amit a későbbiek folyamán saját magukon is hasznosítanak. Ezen felül a babázás szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi készségek fejlesztésénél. A játékbaba etetőszék méretei 34*46*65 cm. A termék minőségi és erős műanyagból készült, formája lágy, gӧmbӧlyded.

A Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásuknál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerüése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei vonzák a gyermekek figyelmét, serkentik a képzelőerejüket, fantáziájukat, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek részére. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és a termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek34*46*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei38*8*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,18 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32-42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.