Etetőszék MiniKiss Baby Smoby 27 cm játékbabának élelmiszerekkel 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby játékbaba etetőszék MiniKiss Baby egy szép tartozék babázáshoz már 12 hónapos kortól. Az etetőszék 27 cm nagyságú babának alkalmas. A szék magassága a támlával együtt 42 cm. Csodás rózsaszínben tündököl, MiniKiss Baby logóval kiegészítve és készségfejlesztő élelmiszerekkel- banánnal, almával és eperrel felszerelve. A baba stabilan ül, a háttámlának köszönhetően nem eshet ki. Az etetőszékhez kiegészítők is tartoznak, tányér kanállal. Kinézetével egy igazi etetőszékre emlékeztet.

Smoby MiniKiss Baby játékbaba etetőszék szilárd, minőséges műanyagból készült, lágy kerek formákkal. A játék magas háttámlával van ellátva. A híres francia Smoby gyerekjáték gyártó a játékgyártásban hosszú éves tapasztalattal büszkélkedhet. Piacvezető márka és játékai az egészségre ártalmatlan és minőséges műanyagokból készülnek, melyek európai minőségteszteken mentek keresztül.

Ez egy csodálatos és egyedi játék, mely kezeskedik hercegnője hosszú órákon átnyúló babázásáért. A babázás fejleszti gyermeke fantáziáját. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Az etetőszék méretei 28*33*42 cm.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek28*33*42 cm
Termék magassága42 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek