Etetőszék Baby Nurse Smoby 42 cm iker játékbabáknak 4 db kiegészítővel 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby etetőszék Baby Nurse játékbabáknak gyerekeknek 24 hónapos kortól ajánlott. Különlegessége abban rejlik, hogy 2 baba vagy maci számára kialakított, így gyermeke játék közben nem csak egy babára összpontosít, hanem egyszerre kettővel kommunikál. Így összetettebb szociális viselkedés és történetek fejlődhetnek ki a játékból, melyet gyermekének figyelemmel kell követnie babázás közben. Például, ha nem akar enni a baba, de a maci, már ki szeretne menni az etetőszékből. Ez egy remek játék ikertestvéreknek, vagy két gyereknek, barátnak.

Így gyermeke intenzívebben élheti át játékát. Az etetőszékekhez 4 tartozék is jár- 2 világoskék, szív alakú tányér és rózsaszín kanalak. Az egymással szemben ülő babák között egy étkezőpult helyezkedik el. A székek alatt tágas rakodótér kapott helyet, mely edényekre vagy ruhákra szolgál. A székek állványaikból a földre is lerakhatóak, így egy egyedi és csodálatos kétoldalú játékbaba hinta alakítható belőlük. Ez a termék a híres francia Smoby gyerekjáték gyártó újdonsága.

Az etetőszék szilárd és minőséges műanyagokból készült, melyek egyben könnyűek és selymes tapintásúak is. A gyerekek szeretik a játékbaba kiegészítő rózsaszín-kék-fehér színkombinációját. Méretei 34*29*58 cm. A babázás fejleszti gyermeke fantáziáját. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magukon is hasznosíthatják. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. 42 cm-es nagyságú babáknak alkalmas. A babák nem részei a csomagolásnak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek34*29*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei47*12*61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,74 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.