Etetőszék eknek Beaba Up&Down High magasságilag állítható 6 hónapos kortól

Termék leírása

A Beaba Up&Down etetőszék gyerekeknek 6 hónapos kortól ajánlott. Ideális azon babák számára, akik éppen az önálló üléssel és evéssel ismerkednek. Az etetőszék 6 különböző magassági pozícióba állítható, így egyszerűen hozzáigazítható a családi asztal magasságához. A termék alumínium, fa és műanyag kombinációja, használata maximálisan biztonságos. Az etetőszék kivitelezésével tökéletesen illik a modern háztartásokba.

Maximális biztonság

A Beaba Up&Down etetőszék gyorsan összecsukható és nagyon helytakarékos. A szék ülése nagyon kényelmes, a gyermek lábai között található textilöv megakadályozza a csöppség lecsúszását. Az etetőszék segítségével a baba 6 hónapos korától kényelmesen reggelizhet, ebédelhet vagy vacsorázhat az egész családdal együtt. A székhez egy leemelhető műanyag tálca is tartozik, mely fából készült kiesésgátlóra/fogantyúra váltható. Az etetőszék négy egymástól távol álló lábakon áll, aminek köszönhetően nagyon stabil.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. Valamennyi Beaba bébitermék magas minőséggel rendelkezik és használata nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • etetőszék gyerekeknek Beaba
  • állítható magasság
  • leemelhető műanyag tálca 
  • minőségi anyagok – alumínium, fa és műanyag
  • modern francia dizájn
  • francia csúcsminőség
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek57*68*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei57*25*60 cm
Ülőrész magassága70 - 90 cm
Állítható magasságIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg5,5 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek