Etetőszék fából Beaba Up&Down High Chair dönthető 6 magasság szürkés-fehér 6-36 hó korosztálynak

Termék leírása

A Beaba Up&Down High Chair etetőszék a 6-36 hónapos gyerekeknek ajánlott. Ideális azon babák számára, akik éppen az önálló üléssel és evéssel ismerkednek. Az etetőszék 70-90 cm között 6 különböző magassági pozícióba állítható, így egyszerűen hozzáigazítható a családi asztal magasságához. A termék alumínium, fa és műanyag kombinációja. Az alapanyagok harmonikus összhangjának köszönhetően az etetőszékben egy egyedi dizájn darabra lel, melynek ergonomikus ülése hozzájárul a legkisebb családtag egészséges üléséhez.

Maximális biztonság

A Beaba Up&Down etetőszék gyorsan összecsukható és nagyon helytakarékos. A szék ülése nagyon kényelmes, a gyermek lábai között található ötpontos biztonsági öv megakadályozza a csöppség lecsúszását. Az etetőszék négy egymástól távol álló lábakon áll, aminek köszönhetően nagyon stabil és biztonságos. Az etetőszék segítségével a baba 6 hónapos korától kényelmesen reggelizhet, ebédelhet vagy vacsorázhat az egész családdal együtt. A székhez egy leemelhető műanyag tálca is tartozik, amely a fából készült kiesésgátlóra/fogantyúra váltható. A Beaba Up & Down etetőszék a lábak pihentetését lehetővé tévő lábtartókkal van ellátva.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. Valamennyi Beaba bébitermék magas minőséggel rendelkezik és használata nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • etetőszék gyerekeknek Beaba
  • állítható magasság
  • leemelhető műanyag tálca
  • lábtartók
  • minőségi anyagok – alumínium, fa és műanyag
  • modern francia dizájn
  • francia csúcsminőség
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor6 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek68*57*102 cm
Termék magassága102 cm
A csomagolás méretei58*40*40 cm
Ülőfelület magassága70 - 90 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,4 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...