Etetőszék 42 cm játékbabának Hello Kitty Smoby 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Hello Kitty magas játékbaba etetőszék egy szép kiegészítő babázáshoz már 18 hónapos kortól. Az etetőszék 69 cm magas, valamint 42 cm nagyságú babának alkalmas. Közkedvelt Hello Kitty cica motívummal díszített, világosrózsaszín és fehér színekben pompázik. Az anyag bevonatú háttámlán rózsaszín alapon fehér pöttyök pompáznak. Az etetőszékhez tartozékok is járnak, mint egy szív alakú tányér és kanál. Az etetőszék magas támlája biztosítja, hogy a baba nem eshet ki belőle. Ez a háttámla finom anyagból készült szép mintával díszítve. Kinézetével egy igazi etetőszékre emlékeztet.

Smoby Hello Kitty játékbaba etetőszék szilárd, minőséges műanyagból készült, lágy kerek formákkal. A játék magas háttámlával van ellátva. A szék alatt rakodótér kapott helyet, mely edényekre vagy játékbaba ruhákra szolgál. A híres francia Smoby gyerekjáték gyártó a játékgyártásban hosszú éves tapasztalattal büszkélkedhet. Piacvezető márka és játékai egészségügyileg tesztelt és minőséges műanyagokból készülnek, melyek európai minőségteszteken mentek keresztül.

Ez egy csodálatos és egyedi játék, mely kezeskedik hercegnője hosszú órákon átnyúló babázásáért. A babázás fejleszti gyermeke fantáziáját. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. A játékbaba etetőszék méretei 33*69*46 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69 cm vyska
Termék magassága69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.