Etetőszék Mása és a medve Smoby 42 cm játékbabának kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby játék etetőszék Mása és a medve mesemotívummal egy gyönyörű játék kislányoknak már 18 hónapos kortól. Az etetőszék méretei 33 x 46 x 65cm, valamint 42 cm nagyságú babának alkalmas. Nagyszerű játék a pici lányoknak, akik szeretettel gondoskodnak babáikról, mint a saját kisgyerekükről.  Az erős rózsaszín és lila színkivitel mutatós, a szék előtti kisasztal pedig Mása és a medve meseképekkel díszített. A játék etetőszékhez tartozékok is járnak, mint egy szív alakú tányér kanállal a baba etetéséhez, ülőke a baba számára, rakodótér az ülőke alatt és kicsi asztalka a tányérnak. Az asztalkán egy kis labirintus játék karikákkal is helyet kapott, mely a legkisebbek figyelmének lekötését szolgálja etetés közben. A babázás régi idők óta a kislányok legkedveltebb játéka, minden nagymama és anyuka jól ismeri. A szórakozáson kívül a növekedéshez és fejlődéshez is nagy teret nyújt.

A kislányok szívesen gondoskodnak babáikról, mintha saját csecsemőjük lenne, fürdetik, etetik, altatják, öltöztetik. Ez a gondoskodás a felnőttek világát hozza közelebb a kislányoknak, próbálgatják mit is jelent anyukának lenni. Ez mellett fejlődik finommotorikájuk, kézügyességük, ahogy beszélgetnek a babával fejlesztik kommunikációs és nyelni adottságaikat. A kislányoknak rengeteg lehetőségük van különböző helyzeteket és történeteket kitalálni a Smoby játék etetőszékkel, és ez a gyerekek fantáziáját, képzelőerejét és kreativitását serkenti. Az etetőszék egyszerűen összecsukható ha már a kicsik nem játszanak vele, így nem foglal majd nagy helyet. A Mása és a medve mese nagyon közkedvelt a gyerekek körében az egész világon. Mása egy csintalan kislány, aki szereti a huncutságokat, az állandó mozgást, az édességeket és rengeteg kérdésre várja a választ. Misa, a kislány barátja egy nyugdíjas cirkuszi medve, aki az erdőben keresi (sikertelenül) a megérdemelt pihenést. A pajkos kis Másával végül is összebarátkoznak és rengeteg kalandot élnek át.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki minőségi műanyag játékokat produkál. A Smoby játékok műanyaga erős, ellenálló, de egyben kellemes és sima, a gyerek kezecskéknek bársonyos tapintású. Minden játéknak lekerekített az éle, hogy a kis picurok is biztonságban és a gondtalanul játszhassanak. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.  

Jellemzői

  • egyedi etetőszék játékbabáknak
  • 42 cm magas babának felel meg
  • labirintus karikákkal az asztalon
  • Mása és a medve mesemotívum
  • ragyogó rózsaszín, zöld és gyöngéd fehér színben
  • minőségi francia termék
  • kiegészítőkkel a baba etetéséhez
  • kislányok számára 18 hónapos kortól megfelelő
  • ideális a játékbabákról való gondoskodáshoz
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek33*46*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei38*8*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,17 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.