Etetőszék MiniKiss Baby Smoby 27 cm játékbabának Mnyam Mnyam hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

A Smoby játékbaba etetőszék MiniKiss Baby egy szép, hangeffektekkel kiegészített tartozék babázáshoz már 12 hónapos kortól. Az etetőszék 27 cm nagyságú babának alkalmas. A pult magassága a támlával együtt 42 cm. Csodás rózsaszínben tündököl, MiniKiss Baby logóval kiegészítve és készségfejlesztő élelmiszerekkel - banánnal, almával és eperrel felszerelve. A baba stabilan ül, a háttámlának köszönhetően nem eshet ki. Az etetőszékhez kiegészítők is tartoznak, tányér kanállal. Kinézetével egy igazi etetőszékre emlékeztet. Etetéskor az etetőszék "Mnyam Mnyam" hangokat ad ki.

Smoby MiniKiss Baby játékbaba etetőszék szilárd, minőséges műanyagból készült, lágy kerek formákkal. A játék magas háttámlával van ellátva. A híres francia Smoby gyerekjáték gyártó a játékgyártásban hosszú éves tapasztalattal büszkélkedhet. Piacvezető márka és játékai egészségügyileg tesztelt és minőséges műanyagokból készülnek, melyek európai minőségteszteken mentek keresztül.

Ez egy csodálatos és egyedi játék, mely kezeskedik hercegnője hosszú órákon átnyúló babázásáért. A babázás fejleszti gyermeke fantáziáját. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Az etetőszék méretei 28*33*42 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek28*33*42 cm
Termék magassága42 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.