Etetőszék rózsaszín High Chair 2in1 Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbaba részére 3 évtől

Termék leírása

Egyedi etetőszék 2in1 High Chair 2in1 Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből egy igazán csúcsszuper kiegészítő a babázáshoz. Egyedüli webáruházként részletekig kidolgozott etetőszékkel lepjük meg babázni imádó gyermekét, mely részletekig kidolgozott modern francia dizájnban tetszeleg. A rózsaszin színű etetőszék 36-42 cm nagyságú Corolle játékbaba részére lett tervezve és gyerekeknek már 3 éves kortól ajánlott használata. Az elsőosztályú alapanyagból készült etetőszék két módon is kihasználható, így gyerkőce sosem fogja megunni. A 2in1 Corolle etetőszék kihasználható magasított etetőszékként vagy mint klasszikus kisszéket asztalkával. Ennek a nagyszerű etetőszéknek köszönhetően a Corolle játékbaba gyorsan megtanul helyesen ülni és etetése is igazi élmény lesz. 

Ez a kivételes 2in1 etetőszék Mon Grand Poupon Corolle a babázást magasabb szintre emeli. Hihetetlenül kifinomult részletek és elsőosztályú alapanyag, melyből a Mon Grand Poupon etetőszék készült nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra, játék közben pedig fejlődik a kicsik fantáziája és kommunikációs készsége egyaránt. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Kiváló kiegészítőnek köszönhetően komplex gondoskodást nyújthat gyermeke kis kedvencéről.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • etetőszék 2in1
  • 36-42 cm játékbaba részére
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek52*23*23 cm
Termék magassága52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.