Etetőszék Highchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby 2 kiegészítővel 42 cm játékbabának 18 hó-tól

Termék leírása

Etetőszék Highchair Natur játékbabának a népszerű Baby Nurse kollekcióból egy minőségi gyerekjáték kislányok részére 18 hónapos kortól. Kényelmesen elfér benne 42 cm nagyságú játékbaba. Csodaszép lágy pasztell színkivitelezése kombinálva a francia szépérzékkel elrabolja  a kicsik szívét az első pillantásra. A magas védőkeret biztonságot nyújt a játékbaba számára, hogy az ne boruljon az etetőpultra. A kis anyuka kényelmesen etetheti játékbabáját, de akár az etetőszék elülső részén található színes karikákkal is szórakoztathatja. Az etetőszék alsó részén tárolórész kapott helyet, ahova a nélkülözhetetlen kiegészítők és baba gondozásához szükséges tartozékok helyezhetőek el.

A játékbaba megfelelő táplálásához nem hiányozhat a kék tányér és praktikus kiskanál sem. Etetőszék minőségi műanyagból készült, tartós, de egyben bársonyos a tapintásra. Ez a nagyszerű kiegészítő játékbaba gondozásához kiváló ajándék azon kislányok részére, akik szívesen gondoskodnak kedvenc játékbabájukról. Babázás nagyon jó hatással van a kommunikációs és nyelvi készségek fejlődésére, gyerekekben feléleszti a felelősségtudatot, és játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához is. Méretei az etetőszéknek 34*46*65 cm. Játékbaba nem képezi részét a játéknak. 

Francia Smoby vállalat közismert az egyedi és csúcsminőségű gyerekjátékok gyártásában minden korosztály részére. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, erős és tartós, egyben kellemesen bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, a ragyogó színek serkentik a kicsik fantáziáját. Ha hosszantartó mókával és szórakozással szeretné gyermekeit megajándékozni, akkor válassza Smoby vállalat játékait.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek34*46*65 cm
A csomagolás méretei36*11*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.