Etetőszék ikreknek Twin Highchair 2in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby 42 cm játékbabának 4 kiegészítővel 24 hó-tól

Termék leírása

Etetőszék ikerbabáknak a Baby Nurse kollekcióból egy kiváló gyerekjáték kislányok részére már 2 éves kortól. Kényelmesen elfér benne két darab 42 cm nagyságú játékbaba. Csodaszép rózsaszín és fehér pasztell színek kombinálva a francia szépérzékkel, külcsínnel elrabolja a kicsik szívét első pillantásra. A magasított háttámla biztonságos pihenést nyújt a játékbabáknak, nem kell aggódni, hogy véletlenül kiesnek, az etetőpult kényelmes étkezést biztosít. Az etetőszék alsó részén rakodótér található a nélkülözhetetlen kiegészítők tárolására. 

Az ülőrész az etetőszék állványáról leemelhető, így egyedi libikóka varázsolódik a játékbabák számára. Kislánya imádni fog kedvenc játékbabáiról gondoskodni és egyben szórakoztatni azokat. Az etetőszékhez tartozik 4 kiegészítő is, mégpedig 2 kiskanál és 2 kistányér. Ez a többfunkciós játék nagyszerű ajándék testvérpár részére, több gyerkőc közös szórakozását is biztosítja. Méretei az etetőszéknek 48*34*58 cm. Játékbabák nem képezik részét a terméknek. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki minőségi műanyag játékokat produkál. A Smoby játékok műanyaga erős, ellenálló, de egyben kellemes és sima, a gyerek kezecskéknek bársonyos tapintású. Minden játéknak lekerekített az éle, hogy a kis picurok is biztonságban és a gondtalanul játszhassanak. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek48*34*58 cm
A csomagolás méretei50*14*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.