Étkészlet üvegből Duralex Eucalyptus Glass Meal Beaba kiváló minőségű temperált anyagból 36 hó-tól

Termék leírása

A népszerű francia Beaba márka egyesítette erőit a jól ismert Duralex gyártóval, és az eredmény ez a pompás étkezőkészlet. A Duralex üvegből készült Eucalyptus Glass Meal Beaba három részes étkészlet gyönyörű színekben készült Franciaországban, és mindent megtestesít, amire a gyerekeknek étkezés alatt szükségük van. Az ikonikus szett tányérból, tálból és csészéből áll, és nemcsak funkcionalitást, hanem modern, ergonomikus dizájnt is hoz a konyhába. A készlet 36 hónapos kortól ajánlott. A Duralex edzett üveget szilikon csúszásgátló alátét egészíti ki a tál és tányér alatt, ami biztosítja az asztalhoz való tapadást és megelőzi a baleseteket.

Az edzett üvegből készült Duralex Eucalyptus Glass Meal Beaba étkezőkészlet ergonomikus formái lehetővé teszik, hogy a gyerekek szülői segítség nélkül, önállóan is étkezhetnek. Az ártalmatlan, biztonságos és karcálló anyag nem szívja magába a szagokat, felületén nem maradnak foltok. A Duralex céggel való együttműködés, valamint az elsőosztályú BPA-mentes vastag szilikon 100%-os minőségi garanciát hoz babája otthonába. Az étkezőkészlet a szilikon részek nélkül mosogatógépben tisztítható.

A közkedvelt francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • 3-részes étkezőkészlet
  • 36 hónapos kortól
  • edzett, hőálló üvegből és minőségi szilikonból
  • BPA free
  • ergonomikus francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
  • francia termék
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretekø7*7 cm / ø12*6 cm/ ø18*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,16 kg / 0,25 kg / 0,34 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.