Étkező szett előkével Bebe Calin Corolle 30 cm játékbabának 5 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Mnyamm, elérkezett az ebédidő. Cuki Étkező szett előkével Bébé Calin a francia Corolle vállalat műhelyéből nem hiányozhat egyetlen gyerkőc készletéből sem, aki egy aranyos Bébé Calin játékbaba tulajdonosa. Ebédkészlet csodálatos francia dizájnban 5 kiegészítőből áll, mégpedig cumisüvegből tejjel, pohárból narancs dzsússzal, cuki előkéből bájos illusztrációkkal, tálból kásával és kiskanálból az etetéshez. Ez a nagyszerű készlet 30 cm nagyságú Corolle baba részére a babázást magasabb szintre emeli. 

Részletekig kidolgozott csodás ebédkészlet Bébé Calin nélkülözhetetlen kiegészítő a játékbabáról való gondoskodáshoz. A Corolle játékbaba etetése ezzel a nagyszerű készlettel igazi élmény lesz, a gyerekek a játék révén közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlődik fantáziájuk, kommunikációs készségük, finom motorikájuk, kreativitásuk. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Szép ebédkészlet köszönhetően az elsőosztályú alapanyagnak kellemes érzést nyújt tapintásra és teljesen a gyermek igényeihez lett szabva. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • ebédkészlet játékbabának
  • 5 bájos kiegészítő
  • 30 cm játékbaba részére
  • 18 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.