Étterem elektronikus konyhával Kids Restaurant Smoby működő pénztárgéppel kávéfőzővel étkező pulttal 101 cm magas

Termék leírása

Kids Restaurant étterem elektronikus játékkonyhával a Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. Az időtlen dizájn mellet fantasztikus elektronikus funkciók, rengeteg kiegészítő vár a kis kuktákra. Az étteremben lévő konyhácska, pénztárgép és étkező rész több gyerkőc szórakozását biztosítják a szerepjátékok terén.

Az étterem elülső része eredeti képekkel van díszítve és egy menütáblával is rendelkezik, melynek köszönhetően még valósághűbb hatást kelt a játék. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, valamint a kávéfőző alatt látható, a hamburger készítését ábrázoló útmutató is.

Az étterem megnyitását követően a kis pincérek kiteszik az Open/Closed valamint a napi menü táblát. A megrendelés a konyha felső szélére rögzíthető és a kis kukta máris nekiláthat a munkának. Az elfogyasztott ételt a vendég kártyával vagy készpénzben térítheti meg, a pénztárosnak elektronikus pénztárgép áll rendelkezésére működő számológéppel, LCD kijelzővel és kártyaleolvasóval. A szerepjáték során a gyerekek megismerkednek a pénzérmékkel és papírpénzzel.

A gazdag felszerelés 73 kiegészítőből áll, többek között hőérzékeny száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt ölt, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steak sütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, étkező kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, kés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

A konyhácska részei és részletei a gyerekek kezeihez vannak alakítva, használatukkal finomul tapintási érzékenységük, a mozgás koordináció és finommotorikus készségek. Játék közben fejlődik kommunikációs készségük, nő felelősségtudatuk. A dizájnos konyhácskát képek díszítik, melyek hozzájárulnak a hangulatos játékhoz. A gyerkőcök az egyes konyhai eszközök és kellékek használata révén közelebb kerülnek a felnőttek világához és új dolgokat tanulnak. Felszolgálnak, számolják a bevételt és számos új tapasztalattal gazdagodnak.

A konyhácska stabil lábakon áll, méretei 110*36*101 cm, munkafelületének magassága 50 cm. A játékkonyha 2 db LR03 1.5 V elemmel működik, amely nem képezi a csomag részét, illetve 1x LR54/AG10 1.5V elemre, mely a csomag részét képezi. A konyha minőségi műanyagból készült a modern Blow molding technológiával, amely garantálja a magas ellenállóképességet és tartósságot.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek110*36*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei76*20*82 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,5 kg
NoteType of batteries: 2 x LR03 (not included) and 1 x LR54 (included
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.