Étterem konyhával Food Corner Smoby körbejárható terminállal és ital adagolóval 29 kiegészitő

Termék leírása

Étterem konyhával Food Corner a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű választás minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik étteremtulajdonosok szeretnének lenni. Többfunkciós étterem erős és tartós műanyagból készült, időtlen dizájnban és nagyon szép szürke és bézs szinkombinációban pompázik. Az étterem minden oldalról megközelithető, ezen belül területe étteremre és konyhára van elosztva. Gazdag. 29 kiegészitővel várja a gyerkőcöket, melyek közt megtalálható hamburger, melyet a gyerkőcnek magának kell összeraknia, serpenyő, evőeszközök, tányérok, poharak, kecsöp és majonéz, tálca, villa, húsforgató, kés, sültkrumpli, kosár az olajsütőbe, palacsinta, kártyaleolvasó és kassza. 

Konyhai rész fel van szerelve hűtővel, tűzhellyel és elforgatható gombokkal kiegészitett főzőlappal, mosogatóval és csappal, kávéfőzővel és olajsütővel, melyben a kis séfszakácsok megtanulják a legfinomabb sültkrümpli tökéletes elkészitését. Konyha elegendő tárolóhellyel lett kialakitva - praktikus rekeszekbe és polcokra minden szükséges eszközt szépen eltudnak rakni, a konyhai eszközöket pedig a kampókra tudják felakasztani. A kávéfőző felett számológép kapott helyet a rendelések összeszámolására. Konyhát Food Corner Restaurant felirat disziti, valósághű benyomást kelt, nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni.

Az éttermi rész egy magasabb pultból áll, ahol a vendég átveheti a rendelést, míg az italokat az adagolóból az elkészített poharakba csapolhatja. A kiadó automata alatt egy rendelési felulet található, ahol a fiúk és a lányok választhatnak a napi étel- és italkínálatból. Fizetni bankkártyával tudnak, a kártyát szépen az egyik oldaláról a terminálba helyezik, a másik oldaláról pedig elveszik a nyugtát. Az ebédet a konyha munkafelületén kialakitott pulton is elfogyaszthatják akár. Közvetlen a pult alatt szemeteskosár található a maradék elpakolására. Az étterem elülső részén az alsó polcon ellenőrizhető, hogy az étterem nyitva/zárva van, hétsó felületét nagyon szép konyhai motivum disziti.

Étterem konyhával méretei 63*39*96 cm, munkafelület magassága 49 cm. Nagyon stabil és helytakarékos. Gyerkőcök a szakácsok és vendégek szerepébe bújva megtanulnak a konyhai eszközökkel bánni és szivesen segédkeznek majd a sütésnél, főzésnél. Játszadozás közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, legyőzik félénkségüket és egészséges önbizalommal telve élik kis életüket. Barátokkal és testvérekkel való beszélgetés közben fejlődik kommunikációs és kifejezéskészségük, logikus gondolkodásmódjuk, megtanulnak egy adott dologra összpontositani és fejlődik finom motorikájuk is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. Smoby játékok többrétűen fejlesztik a kicsiket, formálják személyiségüket, még a legkisebbek figyelmét is felkeltik. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*39*96 cm
Termék magassága96 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei60*24*69 cm
Teljes hosszúság63 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,62 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.