Termék leírása

A francia Smoby gyártó tervezői specialitásokkal teli éttermet nyitottak a legkisebbek számára. A modern vendéglő együtt nő a gyermekkel 3 éves kortól 8 éves korig! Az időtlen dizájn mellet fantasztikus elektronikus funkciók, folyó víz és rengeteg kiegészítő vár a kis kuktákra. Az étteremben lévő konyhácska és étkező rész több gyerkőc szórakozását biztosítják a szerepjátékok terén. Az étterem első része eredeti képekkel van díszítve és természetesen nem hiányzik az ételek árjegyzéke sem.

Az étterem alkalmazkodik a gyerekek igényeihez és korához – a 8 cm magas talapzatnak köszönhetően a munkafelület magassága 51-ről 59 cm-re állítható. A folyó víz effektus a vízcsap megnyomásával váltható ki és egy zárt rendszerrel van megoldva, amelyben a víz a mosogatótálcába, majd a víztartályba folyik. A kis kukták a forgatható gombbal ellátott és cric-cric hangot kiadó sütőben süthetnek, a konyhában továbbá rendelkezésükre áll egy hűtő, egy valósághű hangokat kiadó tűzhely, valamint a kávéfőző fölött elhelyezett receptkönyv képekkel. Az ebéd gyors felmelegítéséről az elektronikus Tefal mikró gondoskodik, mely hang és fényfunkcióval is büszkélkedik. 

Az étterem megnyitását követően a kis pincérek kiteszik az Open/Closed valamint a napi menü táblát. A vendégek egy taburettre és támlás székre  helyezhetik magukat kényelembe. A megrendelés a konyha felső szélére rögzíthető és a kis kukta máris nekiláthat a munkának. Az elfogyasztott ételt a vendég kártyával vagy készpénzben térítheti meg, a pénztárosnak elektronikus pénztárgép áll rendelkezésére működő számológéppel, LCD kijelzővel és kártyaleolvasóval. A vendég természetesen számlát is kap. A szerepjáték során a gyerekek megismerkednek a pénzérmékkel, azok értékével és egy valósághű okostelefon is rendelkezésükre áll. Készlethiány esetén a kis étteremtulajdonosok útnak indulhatnak a kerekes bevásárlótáskával a boltba feltölteni a készletet. 

A gazdag felszerelés 70 kiegészítőből áll, többek között száraz tészta is található benne, amely 18°C fölött szép sárga színt öltenek, akár a valódi főt tészta. Az ebéd készítése répaszeletelésből, hal- és steaksütésből állhat, de a gyerekek a palacsintasütővel is ügyeskedhetnek. A kellékek között továbbá kanalak, kések, villák, tányérok, poharak, csészék, tojás, kalácsok, kávéfőző kapszulák, kecsap, mustár, hamburger, só és borstartó, melyek megrázva cric-cric hangot adnak ki, fazék fedéllel, saláta, sültkrumpli, pizza, vágókés, merőkanál, vágódeszka és felszúró villa.

A konyhácska részei és részletei a gyerekek kezeihez vannak alakítva, használatukkal finomul tapintási érzékenységük, a mozgás koordináció és finommotorikus készségek. Játék közben fejlődik kommunikációs készségük, nő felelősségtudatuk. A dizájnos konyhácskát képek díszítik, melyek hozzájárulnak a hangulatos játékhoz. A gyerkőcök az egyes konyhai eszközök és kellékek használata révén közelebb kerülnek a felnőttek világához és új dolgokat tanulnak. Csodaszép külcsínt a konyhai képek is biztosítják a munkafelület felett, gyermekéből pillanatok alatt étteremtulajdonos válik. Játék közben fejlődik a kicsik koncentrációja, feléled felelősségtudatuk, megtanulják az egyes konyhai eszközöket és kiegészítőket használni. Felszolgálnak, kiszolgálják a vendégeket, összeszámolják a bevételt és új ismeretekkel gazdagodnak. 

A konyhácska stabil lábakon áll, méretei 138*44*101 cm, munkafelületének magassága 51 cm. A talpazat használata során a konyha teljes magassága 109cm, munkafelületének magassága 59 cm. A játékkonyha 1db CR2032 elemmel működik, amely a csomag részét képezi. A konyha minőségi műanyagból készült a modern Blow molding technológiával, amely garantálja a magas ellenállóképességet és tartósságot.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek138*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága51 - 59 cm
A csomagolás méretei76*24*82 cm
Teljes hosszúság138 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11,4 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színszürke
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.