Fa alagút szivárványból Rainbow Tunnel Tender Leaf Toys 7 darabos kirakós 18 hó-tól

Termék leírása

Fa alagút Rainbow Tunnel egy tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. Az alagút 7 színes részből áll, melyek összeillesztve egy csodaszép szivárványt formáznak meg, mely minden gyerekszobát egyedibbé varázsol. A szivárványt legkisebb eleme egy zöld füves alapon üldögélő cuki egérke, mely a gyönyörű szivárványt csodálja maga körül az égbolton. A kirakós utolsó eleme vidám napocskát ábrázol, mely az eső utáni boldogságot testesíti meg. Időtlen szivárvánnyal való játék nagyon jó hatással van a finom motorikus képességek fejlődésére, a gyerekek játékos módon ismerkednek a színekkel és kreatívan fejlődnek. Ez a nagyszerű gyerekjáték a brit Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából

Játékos szivárvány gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Fából készült szivárvány valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Egyes formák és színek időtlen benyomást keltenek, mély gondolatokat rejtenek magában, felélesztik a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremtenek a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa színes szivárvány alagút
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek21*3*14 cm
Termék magassága14 cm
A csomagolás méretei19*4*27 cm
Teljes hosszúság21 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám7
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.