Fa alakzatok hanggal Audio Sensory Tray Tender Leaf Toys 4 fajta az alátéten 18 hó-tól

Termék leírása

Fa alakzatok alátéten Audio Sensory Tray egy modern játék minden gyerkőc részére már 18 hónapos kortól, mely a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. A készletben található 4 darab különböző fa alakzat nagyon jó hatással lesz a gyerekek képességei fejlesztésére, miközben az alakzatok más-más hangot adnak ki. Színes alakzatok a fa alátéten mindazon kisfiúk és kislányok részére ajánlott, akik imádnak új dolgokat felfedezni, játékos módon ismerkedni új alakzatokkal és színekkel. 

Hanggal kiegészített fa alakzatok gyártása során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezés és élénk színek kombinációja nyugtatóan hat a kicsikre, és egyben serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Fából készült készlet valódi brit külcsíne első pillantásra elvarázsolja a kicsiket, hisz a menő játék fejlesztésén tapasztalt kézművesek is együttműködtek, akik minden egyes apróságra nagy figyelmet fordítottak. Egyes formák, színek kombinálva festett ábrákkal időtlen benyomást keltenek, mély gondolatokat rejtenek magukban, felélesztik a gyerekek esztétikai szépérzetét és feledhetetlen légkört teremtenek a mókára. A rengeteg lehetőség a játék felfedezésére hosszantartó szórakozás alapját képezi, de további generációk számára is érdekes játékként fog hatni. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa alakzatok hanggal
  • minőségi gyerekjáték a kicsi képességei fejlesztésére
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek14*14*5 cm
Termék magassága5 cm
A csomagolás méretei15*5*15 cm
Teljes hosszúság14 cm
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám5
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.