Fa állatkák a facsemetén Stacking Garden Friends Tender Leaf Toys vászontáskában 18 hó-tól

Termék leírása

Facsemetét megmászó fa állatkák egy igazán tökéletes játék minden gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Gazdag 15 darabos készlet csodaszép vászontáskát rejt művészi állatkás illusztrációkkal díszítve, melybe gyerkőce az időtlen facsemetét tudja elhelyezni. A fecsemete szinte vonzza a cuki állatokat, mégpedig a fa madárkát, csigát, egeret, mókust, teknőst, sünt, cicát, kutyust, rókát, nyuszit, de a bájos virágtartó és kerti talicska is a készlet részét képezi. Az állatkák nagyon sok örömet visznek a kicsik mindennapjaiba, a vászon táskának köszönhetően bárhova magukkal vihetik kis kedvenceiket. Fa állatkák a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, melynek gyártásában tapasztalt kézművesek is részt vettek. 

Élénk színek és valódi brit dizájn serkentően hat a fantázia, kreativitás fejlődésére, feléleszti a gyermeki kíváncsiságot. Fa figura készlet hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, de több generációt is kiszolgál majd. Testvérek és barátok kedves történetekkel szórakoztatják majd egymást az állatkák életéről, és mindennap szépen elrendezik azokat a facsemete ágain. Fa készlet egy csúcsminőségű termék, mely feledhetetlen légkört teremt a móka közben, játék során fejlődik a kicsik finom motorikája, kommunikációs készsége, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. Nem csupán a gyerkőcök szívét rabolja el, de szülők is elégedettek lesznek vele, csúcsszuper játék minden gyerekszobát egyedibbé varázsol, kellemes légkört teremt.

A gyerekjáték minden egyes eleme szinte részletekig gondosan kidolgozott, gyerekekre mindennap új játéklehetőség vár. Színes elemek magukban hordozzák a hagyományos brit tradíciókat, játék közben fejlődik a kicsik esztétikai szépérzete, megtanulják a dolgokat saját szemszögükből látni, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • fa állat figurák vászontáskában 
  • 15 darabos készlet 
  • elegáns brit külcsín
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek5*12*2 cm
Termék magassága12 cm
A csomagolás méretei17*9*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám15
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.