Fa állófogas ágakkal Forest Coat Stand Tender Leaf Toys madárka fészekben motívummal

Termék leírása

Fa állófogas ágakkal Forest Coat egy csodálatos kiegészítő gyerekszobába kisfiúk és kislányok részére már 3 éves kortól. Magas állófogas a Tender Leaf Toys márka csúcstervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. Elsőosztályú faanyagból készült, külalakja csodaszép fára emlékeztet ágakkal kiegészítve, melyekre a gyerkőcök a ruhácskáikat tudják majd szépen felakasztani. A fa koronája kedves meglepetést rejt a kicsik számára - cuki madárka fészekben várja a csöppségeket, melynek köszönhetően kialakul szeretetük a természet felé is egyaránt és a gyerekszoba is otthonosabbá válik. Ez az időtlen kiegészítő több generációt is kiszolgál, hosszú évekig lesz hasznos kiegészítője a gyerekszobának. A fa állófogas kihasználható akár háttérként is az erdei állatok életéről és kalandos történeteiről szóló előadások közben. 

Fa állófogas egy csúcsszuper termék, további bútorokkal és kiegészítőkkel is kombinálható a Tender Leaf Toys márkától. A brit külcsínben pompázó erdei állófogas élei lágyan és finoman lekerekítettek, felülete gondosan megmunkált, teljesen biztonságos az apró gyermeki kezecskék számára. A gyártásán hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. A termék nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő, összpontosítás fejlődésére. Méretei az állófogasnak 35*29*107 cm, miközben teljes magassága 107 cm - gyerekek könnyen elérik az ágakat. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • állófogas fából nagyon szép fa külcsínben
  • madárka fészekben motívummal
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf Toys cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek35*29*107 cm
Termék magassága107 cm
A csomagolás méretei110*38*4 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.