Fa versenyautók Porsche Racing Cars Eichhorn 6 fajta

Termék leírása

Fa versenyautók Porsche Racing Cars nagyszerű kiegészítők fa autópályához a német Eichhorn vállalat műhelyéből gyerekek részére már 3 éves kortól. Fa sportautók elsőosztályú bükkfából készültek, kellemesen simák tapintásra. Csodálatos élénk színek és egyedi dizájn versenyszámokkal lenyűgözi fiúkat és lányokat egyaránt már első látásra. Az adott ár 1 drb versenyautóra vonatkozik, a megrendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy milyen színben/színekben kéri(kék, piros, fehér, sárga vagy zöld), a kínálatban szürke biztonsági kocsi is megtalálható. 

Az autópálya kiegészítőkkel a gyerekekre új játékélmények várnak és többrétűen fejlődnek. Köszönhetően az egyedi dizájnnak és csúcsszuper német minőségnek nagyon hosszú ideig fognak a versenyautók vidám pillanatokat szerezni a kicsiknek, akár több generációt is kiszolgálnak. Csodás külcsín és gondosan megmunkált részletek serkentően hatnak a fantáziára, kreativitásra, feléleszti az egészséges gyermeki kiváncsiságot. Testvérek és barátok magukra öltik játék közben a kis versenypilóták szerepét, fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük, mindig újabb és újabb játéklehetőségekre lelnek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei4*11*11 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,04 kg
Note100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.