Fa autópálya Porsche Racing Set Eichhorn pit stoppal és 2 versenyautóval 350 cm hosszú 31 darabos

Termék leírása

Fa autópálya Porsche Racing Set a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igzán kiváló ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik imádják az autóversenyeket. Időtlen fa építőjáték elsőosztályú bükkfából feledhetetlen élményt visz a kicsik életébe a hagyományos természetes anyaggal való játék közben. A 31-részes készlet fa elemeket rejt, melyek összeillesztést követően versenypályát jelenítenek meg számos kanyarral, fel és lehajtóval. A 350 cm hosszú pályán széles startvonal vár a gyerekekre, ahonnan a kicsik két versenyautóval (pirossal és zölddel) vághatnak neki a pályának. Az autókra a megfelelő számmal jelölt pitstop is vár.

Kis versenyzők a rajtzónánál gyülekeznek, mely start/finish felirattal van jelezve. Versenyzés közben Porsche reklmámfelirat alatt is elszáguldanak. Tökéletes autópálya lágy és élénk színek kombinációjában minden gyerkőc figyelmét elnyeri, gyerekszobát otthonosabbá varázsolja, kellemes és vidám légkört teremt. Köszönhetően az egyedi dizájnnak és csúcsszuper német minőségnek nagyon hosszú ideig a család kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Nagy előnye, hogy bővíthető további elemekkel, kiegészítőkkel, így együtt növekszik gyermekével.

Csodás külcsín és gondosan megmunkált részletek serkentően hatnak a fantáziára, kreativitásra, feléleszti az egészséges gyermeki kiváncsiságot. Testvérek és barátok magukra öltik játék közben a kis versenypilóták szerepét, a pálya összeillesztése közben fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük, mindig újabb és újabb játéklehetőségekre lelnek. Az autópálya összeillesztése közben fejlődik a logikus gondolkodásmód, bővülnek a technikai ismeretek, feléled a kicsik egészséges önbizalma. Sima felület gondosan megmunkált faanyagból és egészségbarát festékanyagok biztonságos játszadozást nyújtanak a kicsiknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • autópálya bükkfából
  • 31-darabos készlet
  • 2 versenyautó
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei13*39*30 cm
Teljes hosszúság350 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,56 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...