Fa autópálya Porsche Racing Set Big Eichhorn dupla sávval és pit stoppal 3 versenyautóval 600 cm hosszú 53 darabos

Termék leírása

Fa autópálya Porsche Racing Set Big a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igzán kiváló választás ügyeskezű fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól, akik saját autópálya után vágyakoznak. Tökéletes fa építőjáték elsőosztályú bükkfából feledhetetlen élményt visz a kicsik életébe a hagyományos természetes anyaggal való játék közben. A 53-részes készlet fa elemeket rejt, melyek összeillesztést követően versenypályát jelenítenek meg számos dupla sávval, felhajtóval és lehajtóval. A 600 cm hosszú pályán széles startvonal vár a gyerekekre, ahonnan a kicsik 3 Porsche versenyautóval (fehérrel, kékkel és sárgával) vághatnak neki a pályának. Az autókra a megfelelő számmal jelölt pitstop is vár.

Kis versenyzők a rajtzónánál gyülekeznek, mely start/finish felirattal van jelezve. Versenyzés közben Porsche reklmámfelirat alatt is elszáguldanak. Lelátó nézőkkel és reklám szponzorok tábláival valósághű érzetet ébreszt a gyerekekben. Tökéletes autópálya lágy és élénk színek kombinációjában minden gyerkőc figyelmét elnyeri, gyerekszobát otthonosabbá varázsolja, kellemes és vidám légkört teremt. Köszönhetően az egyedi dizájnnak és csúcsszuper német minőségnek nagyon hosszú ideig a család kedvence lesz, akár több generációt is kiszolgál. Nagy előnye, hogy bővíthető további elemekkel, kiegészítőkkel, így együtt növekszik gyermekével.

Csodás külcsín és gondosan megmunkált részletek serkentően hatnak a fantáziára, kreativitásra, feléleszti az egészséges gyermeki kiváncsiságot. Testvérek és barátok magukra öltik játék közben a kis versenypilóták szerepét, a pálya összeillesztése közben fejlődik finom motorikájuk és technikai ismeretük, mindig újabb és újabb játéklehetőségekre lelnek. Az autópálya összeillesztése közben fejlődik a logikus gondolkodásmód, bővülnek a technikai ismeretek, feléled a kicsik egészséges önbizalma. Sima felület gondosan megmunkált faanyagból és egészségbarát festékanyagok biztonságos játszadozást nyújtanak a kicsiknek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • autópálya bükkfából
  • 53-darabos készlet
  • 600 cm hosszú pálya
  • 3 Porsche versenyautó
  • csúcsszuper német minőség az Eichhorntól
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti fiúkat és lányokat
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 3 éves kortól ajánlott
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei13*44*34 cm
Teljes hosszúság650 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,58 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...