Fa babaház Doll's House Eichhorn komplett bútorokkal és 2 figurával 41 cm magas

Termék leírása

Fa babaház Doll´s House a német Eichhorn gyártótól. A fantasztikus játék a kreatív gyerekeknek ajánlott 3 éves kortól. A tágas kétszintes házikó földszintjén két nagy helység előszobával, első emeletén terasz található. A piros tetővel ellátott házikó minőségi bükkfából készült és csodálatosan kiegészíti a gyerekszobákat. A nyitott házikó minden oldaláról megközelíthető, szobáinak belső falait színes képek díszítik a valósághűbb élmény érdekében.

A kis tervezőkre és építészekre természetes anyagokból készült minőségi bútor és berendezés vár. Nem hiányzik a kanapé, asztal, 2 szék, éjjeli szekrény. A babaházhoz két figura is tartozik, a női figura rózsaszín ruhát, a férfi figura kék mellényt és narancssárga nadrágot visel. A gyártási folyamat során minőségi faanyag használatos, így a termék megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. A házikó finom vonalai felébresztik a gyerekekben a szépérzéket, fejlesztik a kreativitást és fantáziát.

Az Eichhorn fa babaháznak köszönhetően a gyerekek felölthetik a beltéri tervezők szerepét, miközben fejlesztik logikai gondolkodásukat és képzelőerejüket. A beltéri tervezés nagyon szórakoztató és hozzájárul a felelősségtudat felépítéséhez. A házikó éveken át számos játéklehetőséget és hasznos időtöltést kínál. A játék méretei 36*41*23 cm, a házikó teljes magassága 41 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • tágas babaház fából
  • 2-szobás házikó előszobával és terasszal
  • 2 figurával
  • német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek36*41*23 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei25*37*42 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,65 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.