Fa babaház Doll´s House with Furnitures Eichhorn emeletes 4 szobával 3 figurával és bútorokkal magassága 44 cm

Termék leírása

Fa babaház Doll´s House a német Eichhorn vállalat műhelyéből elszórakoztat minden kreativ gyerkőcöt már 3 éves kortól. Tágas 2-szintes házikó 4 helyiséget rejt magában, mégpedig nappalit és konyhát a födszinten, illetve hálószobát fürdőszobával az emeleten. Szürke háztetős házikó minőségi hársfából készült, minden gyerekszobát még otthonosabbá varázsol. Ezzel a csodálatos házikóval akár több gyerkőc is közösen együtt játszhat. A nyitott tér lehetőséget nyújt több oldalról is megközeliteni a belteret. A belső falakat nagyon szép szines minták diszitik, igy kisfiúk és kislányok méginkább magukénak fogják a családi házikót érezni. Házikóhoz kerti rész is tartozik heverővel. 

Kis dizájnőrök figyelmét garantáltan elrabolja a természetes bútorok csúcsminősége. A 25-részes készlet részét képezi kanapé, ágy, asztal, székek, kiságy, kád és további nagyszerű kiegészitők, melyeket csemetéje saját fantáziája szerint rendez majd be a házikóba. Nagy örömet szerez a 3 figura is - apa, anya és kisgyerek, akik mindennapjairól érdekes és kalandos történeteket fog gyerkőce kitalálni. A gyártási folyamat során minőségi megmunkált faanyag került felhasználásra, így a termék megfelel a legszigorúbb minőségi elvárásoknak. A házikó finom vonalai felébresztik a gyerekekben a szépérzéket, fejlesztik a kreativitást és fantáziát.

Az Eichhorn fa babaháznak köszönhetően a gyerekek felölthetik a beltéri tervezők szerepét, miközben fejlesztik logikai gondolkodásukat és képzelőerejüket. A beltéri tervezés nagyon szórakoztató és hozzájárul a felelősségtudat felépítéséhez. A házikó éveken át számos játéklehetőséget és hasznos időtöltést kínál. A játék méretei 53*36*44 cm, a házikó teljes magassága 44 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • tágas babaház fából
  • 4-szobás bútorokkal együtt
  • 3 figurával
  • német minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek53*36*44 cm
Termék magassága44 cm
A csomagolás méretei44*39*33 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.