Fa babaház Dovetail House Tender Leaf Toys ultra stílusos 6 szobával és díszes padlóburkolattal bútor és figurák nélkül

Termék leírása

Ajándékozza meg gyermekeit kivételes Dovetail House fa babaházzal, mely a Tender Leaf márka ügyeskezű tervezői nyomát viseli egyenesen az Egyesült Királyságból. Tágas és ultra stílusos babaház róka és galamb motívummal 6 szobát rejt magába, melyeket klasszikus és csigalépcső köt össze. A szobák padlóburkolatát különböző parketták varázsolják még egyedibbé. Mindhárom emelet szobáit nyitható zsalugáterrel kiegészített ablakok teszik még valósághűbbé, beleértve a tetőteret is, melynek tetőszerkezete leemelhető. A házikó elülső része, mely verandával és virágtartókkal bővült, egy oldalba nyitható, hogy gyermeke könnyen betekintést nyerjen a házikó belterébe, és fokozatosan kedve szerint rendezhesse a menő fa bútorokat, kiegészítőket és figurákat, melyek a házikóhoz külön megvásárolhatóak. 

Csodaszép babaház elegáns szürke-fehér színkombinációban megfelelő kislányok és kisfiúk részére egyaránt már 3 éves kortól. Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezése a házikónak feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Házikó magában hordozza a hagyományos brit külcsínt és megismételhetetlen légkört teremt, mely tapasztalt kézművesek kezemunkájának is köszönhető. Gyerekek játék közben rengeteg lehetőséggel találkoznak a belterek berenezése kapcsán, saját tervekkel állhatnak elő, szabad kezet kapnak az önmegvalósításra és kreatív énjük kibontakozására. 

A házikó egyedülálló bája pozitív benyomást kelt a gyerekekre, így a kicsik lelkesen indulnak majd neki a saját kis projektjük megvalósításának, melynek köszönhetően igazi kis belsőépítész kerekedik belőlük. Gondosan átértékelik, hogy egyes bútordarabok, mely szobába és pontosan hova is kerüljenek, rengeteg lehetőséget átgondolnak, melynek köszönhetően fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Belsőépítészet mókás szórakozássá válik, melynek köszönhetően játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felelősséget szereznek saját tetteikért és eredményeikért. Fa babaház Tender Leaf hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, újabb és újabb rejtett lehetőségekre bukkannak kedvenc házikójuk fejlesztése során, tehát értelmesen töltik majd szabadidejüket. Saját történeteket találnak ki a házikó lakosai életéről, melyeket nagy örömmel osztanak majd meg testvéreikkel, barátaikkal. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • tágas és stílusos fa babaház 
  • kiegészítők nélkül
  • 6 szobás, beleértve a tetőteret is
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek68*40*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei75*62*10 cm
Teljes hosszúság68 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.