Fa babaház Dolls house Tender Leaf Toys 2 figurával, bútorral és 18 kiegészítővel

Termék leírása

Fa babaház Dolls House egy igazán kiváló gyerekjáték minden gyerkőc részére 3 éves kortól, mely a Tender Leaf márka elsőrangú dizájnőrei kezemunkája egyenesen az Egyesült Királyságból. A 2-emeletes házikót piros tetőszerkezettel kisfiúk és kislányok a saját izlésüknek megfelelően rendezhetik be. A gazdag, 18 darabos készlet rengeteg kiegészítőt rejt, mégpedig székeket, asztalt, éjjeliszekrényt, éjjelilámpát, ágyat, de természetesen nem hiányozhatnak a ház tulajdonosai sem - az anya és apa festett figurák. Ezzel a nagyszerű játékkal a kicsiknek rengeteg mókában lesz részük, különféle élethelyzeteket találnak ki, beütemezik a figurák mindennapjait, gondoskodnak róluk és természetesen berendezik otthonukat.

Az emeleteket lépcső köti össze, a szobácskák falai nagyon szép fehér pöttyökkel díszített rózsaszín tapétával lettek kialakítva. A csodálatos illusztrációkkal díszített emeletes házikó hátsó fala lenyitható, igy gyermeke nem csupán könnyed hozzáférést kap a házikó belteréhez, de egy csodaszép zöld színben tündöklő hátsó udvar tárul a kicsik elé, Nagy-Britanniában backyard-ként ismert, ahova további fa kiegészítők illeszthetőek, mégpedig fák, bokrok, virágtartók, kerti bútorok, igy teremtve a ház lakói számára egyedi területet a pihenésre és relaxálásra. A házikó tetőszerkezetén zsinór könnyíti meg a házikó hordozását, igy csemetéi bármerre is indulnak útnak a valódi brit stílusban pompázó házikó velük lesz. Ez egy igazán időtlen gyerekjáték, mely több generációt is boldoggá tesz. 

Gyártás során gondosan megmunkált faanyagot használtak, igy a gyerekek kezecskéibe top minőségű termék kerül. Lágy formatervezése a házikónak feléleszti a kicsik esztétikai szépérzetét, serkentően hat fantáziájuk és elképzelőerejük fejlődésére. Házikó magában hordozza a egyedi brit külcsínt és megismételhetetlen légkört teremt, mely bevált és szakképzett kézművesek kezemunkájának is köszönhető. Gyerekek játék közben rengeteg lehetőséggel találkoznak a belterek berenezése kapcsán, saját tervekkel állhatnak elő, szabad kezet kapnak az önmegvalósításra és kreatív énjük kibontakozására. A házikóhoz további kiegészítők is vásárolhatóak, bútorok, figurák, melyek még nagyobb élményt nyújtanak a mókához.

A házikó egyedi külcsíne pozitív benyomást kelt a gyerekekre, így a kicsik lelkesen kezdenek neki a saját kis projektjük megvalósításának, melynek köszönhetően igazi kis belsőépítész kerekedik belőlük. Gondosan átértékelik, hogy egyes bútordarabok, mely szobába és pontosan hova is kerüljenek, rengeteg lehetőséget átgondolnak, melynek köszönhetően fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Belsőépítészet mókás szórakozássá válik, melynek köszönhetően játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához, felelősséget szereznek saját tetteikért és eredményeikért. Fa babaház Doll House hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, újabb és újabb rejtett lehetőségekre bukkannak kedvenc házikójuk fejlesztése során, tehát értelmesen töltik majd szabadidejüket. Saját történeteket találnak ki a házikó lakosai életéről, melyeket nagy örömmel osztanak majd meg testvéreikkel, barátaikkal. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • időtlen fa babaház 
  • 18 darabos készlet 2 figurával és bútorral
  • 2-emeletes
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek31*15*28 cm
Termék magassága31 cm
A csomagolás méretei29*16*31 cm
Teljes hosszúság28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám18
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.