Fa babaszoba Dovetail Nursery Set Tender Leaf Toys figurával rugdalozóban

Termék leírása

Fa babaszoba bútor Dovetail babaházba egy igazán csúcs készlet fa bútorokból és kiegészítőkből, mely minden gyerkőcöt boldoggá tesz már 3 éves kortól, akik szeretnének kedvenc babaházukba kialakítani szobácskát kisbaba részére. A tökéletes kiegészítők a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői és tapasztalt kézművesek kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából, akik csodálatosan szép és kidolgozott kiegészítőkkel kedveskednek a kicsiknek elsőosztályú faanyagból. Lágy 4 darabos készlet valódi brit dizájnban pompázik lágy és élénk színekkel kombinálva, fantasztikus légkört teremt a kis belsőépítészek munkája során tele kreatív mókával. 

Kis dadusok álma valóra válik, saját maguk rendezhetik be kisbabájuk szobácskáját. A készletbe megtalálható kiságy takaróval, etetőszék kiegészítőkkel és nagy örömmel fogadják a gondoskodó kis anyukák a stílusos fa figurát rúgdalózóban, melyet a miniatűr mély babakocsiban vihetnek majd sétára a babaház kertjében. Csúcsminőségű festett kiegészítők a babaházba minden kisfiú és kislány szívét elrabolja, hosszú ideig fogja őket szórakoztatni. Ez a készlet kiváló választás a Tender Leaf Toys babaházakba, melyet a gyerekek a saját elképzeléseik szerint rendezhetnek be, gondoskodhatnak a lakók kényelmes életéről. 

A kis gazdasszonyokra a cuki bútorokkal a babaszobába rengeteg móka vár, új szórakozási lehetőséget fedeznek fel a szobácskák kialakítása és bútorok elrendezése közben a babaházba, igy értelmesen töltik majd szabadidejüket. Belsőépítészet nagy kedvencévé válik csöppségének, így játékos módon kóstolnak bele a felnőttek világába, feléled felelősségtudatuk saját tetteik iránt. A kiegészítők hosszú időre lefoglalják figyelmüket, a bútorok a legkisebb részletekig kilettek dolgozva és a hagyományos brit dizájnt képviselik, mely nagyon otthonos és házias benyomást kelt. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • 4 darabos babaszoba készlet fából
  • kisbaba figura rúgdalózóban
  • megfelelő babaházakba
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek15*13*8 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei17*9*18 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek