Fa bábszínház Puppet Theatre Eichhorn mesés színfallal és függyőnnyel 110 cm magas 3 évtől

Termék leírása

Fa bábszínház Puppet Theatre a német Eichhorn gyártótól. A játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Az eredeti bábszínház minőségi bükkfából készült, melyet a Showtime felirat és egy vidám bohóc ábrája teszi díszessé. A gyerekek kellemes hangulatú előadást rendezhetnek saját szobájukban a szülők, testvérek vagy cimborák szórakoztatására. A bábok nem képezik a csomag részét.

A kis bábvezetőket bizonyára elvarázsolja a mesés színfal, amely palotát és a hozzá vezető utat ábrázolja. A gyerekek saját elképzeléseik szerint alakíthatják a történetet, miközben fejlesztik a kommunikációs és beszédkészséget és a bábuk vezetése által a finom motorikát is. Mindemellett próbára teszik memóriájukat és az előadások betervezésénél gyakorolják a logikai gondolkodást is.

Megtanulnak improvizálni és az előadást követő taps növeli önbizalmukat. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. A játék méretei 28*64*110 cm, a bábszínház teljes magassága 110 cm. A sárga függönyös színház több generáció szórakoztatására alkalmas és éveken át kitart. Óvodákban is használható.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek28*64*110 cm
Termék magassága110 cm
A csomagolás méretei4*61*65 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,40 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...