Fa nyuszi bébitaxi Running Rabbit Ride on Tender Leaf Toys irányítható kormánnyal 18 hó-tól

Termék leírása

Fa bébitaxi Running Rabbit egy időtlen járgány gyerekek részére már 18 hónapos kortól. Csúcsminőségű bébitaxi szaladó nyuszkó kialakításban a Tender Leaf Toys márka elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. A fehér és türkíz csodaszép színkombinációja egyesítve a tartós fa szerkezettel a legjobb ajándék minden örökmozgó gyerkőc részére. A cuki járgány hosszú ideig fogja csöppségét szórakoztatni, több generéciót is kiszolgál. A funkcionális első kormányzás lehetővé teszi a gyermek számára, hogy könnyedén manőverezzen és kanyarodjon, ezzel a menő járgánnyal garantált lesz csemetéje hosszantartó öröme. 

Stílusos bébitaxi valódi brit dizájnban feléleszti a kicsik kreativitását és játszadozás közben többrétüen fejlesztik önmagukat. A fa bébitaxin való utazás során erősödik a kicsik finom motorikája, a lágy sima fa felület simogatása során fejlődik tapintási érzékük is egyaránt. Köszönhetően a fa bébitaxinak erősodik lábizomzatuk, egyensúlyérzékük, ami a jövőre nézve megkönnyíti a bringára való átállást. A sima fa felület gondosan megmunkált faanyagból teljesen biztonságos a kicsik számára, a bébitaxi gyártásában hosszúéves tapasztalattal rendelkező kézművesek is részt vettek. 

Időtlen bébitaxi Tener Leaf elősegíti az egészséges gyermeki kíváncsiság fejlődését, gyerekek saját szemszögükből szemlélik majd a világot, az állatkás motívumnak köszönhetően egy mély kapocs alakul ki köztük és a természet közt. A bébitaxi ülése 28 cm magas, méretei 58*33*45 cm. Teherbírása 20 kg. A hátsó kerekek távolabb lettek egymástól kialakítva így a bébitaxi még stabilabb, gyermeke komfortosan és biztonságban fogja magát érezni haladás közben. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • csúcsminőségű fa bébitaxi 
  • az első kerekek irányíthatóak
  • cuki nyuszis kivitelezés fülekkel
  • elegáns brit külcsín
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 18 hónapos kortól
Doprava nad 39€ HU zima
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor18 hónapos kortól
Származási helyDesigned in Great Britain
Méretek58*33*45 cm
Termék magassága45 cm
A csomagolás méretei40*21*35 cm
Ülőrész magassága28 cm
Teljes hosszúság58 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek